Нострадамус е астролог от 16-ти век, лекар, обвинен за еретик, на

...
Нострадамус е астролог от 16-ти век, лекар, обвинен за еретик, на
Коментари Харесай

Поглед в 2023 година: Предсказанията на Нострадамус

Нострадамус е астролог от 16-ти век, доктор, упрекнат за еретик, на който се приписва предсказването на Големия пожар в Лондон, идването на власт на Хитлер, атентатите от 11 септември 2001 година и пандемията от COVID-19.
Прочетете още
Наричан  „ пророкът на ориста “ ,смята се, че мрачният мироглед на Нострадамус е бил завършен от контузията от загубата на брачната половинка и дребните си деца от болест, евентуално от чумата. Неспособен да излекува тези, които обича най-вече, наподобява той се е заел със задачата да предизвести хората посредством разкритията си за крах.

Кой е Нострадамус?

С публикуването на фамозната си книга „ Пророчествата “ през 1555 година Нострадамус подарява на света и бъдещите генерации лиричен том, който предсказва  войни, епидемии, естествени бедствия, цивилен безредици, политически убийства  и други сходни.

Прогнозите на Нострадамус за 2022 година включваха завладяващата мощ на криптовалутата и скока на канибализма, като отговор на инфлацията.

Докато биткойните се сринаха, инфлацията остава на рекордно високо равнище и не на вятъра.

 „ Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story “, спореният сериал на Netflix за известния канибал, се трансформира във второто най-гледано шоу в историята на мрежата.

С взор към идната година, прочетете нашия обзор на предсказанията на Нострадамус за 2023 година

Глобално стопляне и доста, доста мъртви риби

В един дребен откъс за идно морско заличаване, Нострадамус предсказва:  „ Като слънцето главата ще опали сияещото море: Живата риба на Черно море съвсем ще се свари. “

Това се ревизира, защото последните проучвания демонстрират, че доста от най-често употребяваните типове риби могат да бъдат изправени пред изгубване, като директен резултат от стоплянето, т.е. стоплянето на океаните на Земята, породено от изменението на климата.

Бъкингамският замък в пламъци

Нострадамус предвижда, че 2023 ще се види  „ Небесен огън върху кралската постройка “ .

Разбрано безусловно, това може да значи, че метеор се е насочил право към Бъкингамския замък, изгаряйки го. По-метафорично, принц Хари и Меган Маркъл, които неотдавна издадоха „ бомбена “ поредност от Netflix, описваща тъмните каузи, осъществени против тях от Двореца, се прицелиха с друг тип мощност, осветявайки и събаряйки репутацията на кралското семейство, каквото го познаваме.

Трета международна война

Нострадамус написа, че 2023 ще откри света замесен в:  „ Седем месеца огромна война, хора мъртви заради зло. “

Това може да се приложи, въпреки и малко късно за опустошителния спор в Украйна, който до момента беше белязан от военни закононарушения и огромен брой цивилни жертви. По отношение на „ злото “, което упреква Нострадамус, втълпяване на ненавист, разпределяне на гибел, Владимир Путин се приближава много до олицетворението.

Пророчеството сочи, че спорът ескалира в пълномащабна международна война през идната година, която, като се имат поради заложените нуклеарни арсенали, може да се равнява на апокалиптични равнища на заличаване. Но почакайте! Става по-зле!

Антихристът идва

Нострадамус написа, че през или към 2023 г.  „ Антихристът доста скоро унищожава тримата. Двадесет и седем години неговата война ще продължи. Невярващите са мъртви, пленени, заточени. С кръв, човешки тела, вода и алена градушка, покриваща земята. ”

Изненадващо за никого, антихристът е жаден за кръв, което значи, че може да се спотайва под лъжите на доста международни политици.

Със споменаването на войната и невярващите, които са  „ мъртви, пленници или заточени “ , има мощна индикация, че антихристът може да е самият Путин, макар че костюмът на Илон Мъск за Хелоуин допускат, че той също е в конкуренцията.

Ние можем единствено да се надяваме, че 2023 няма да бъде толкоз зле.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР